Avaldame Teile, kuidas valmistada parimat pitsat!
Taigen:
5g kuivpärmi
355g käesooja vett
500g jahu
20g olivôli
8g soola
5g suhkrut
Sega suures kausis kokku jahu, kuivpärm, sool ja soovi korral ka ürdisegu. Lisa soe vesi ja õli. Sega suure puulusikaga või kätega, kuni taigen enam vedel ei ole. Pane taigen jahusele lauale ja sõtku umbes 5 minutit, kuni saad sileda ja sitke taigna.
Jaota taigen 4-5 taignapalliks. Kata toidukile või puhta rätikuga ja lase soojas kohas kahekordseks kerkida.
Kui tainas on kahekordseks kerkinud, kummuta see kergelt jahusele lauale. Vormi tainas pitsaaluseks. Kindlasti ära rulli tainast vaid venita sõrmede vahel ringjate liigutustega. Justkui päris itaallane. Meie isiklik lemmik on väga lihtne ja alati põhineb arusaamal, et vähem on parem.
Pitsa katteks:
Tomatipasta
Mozzarella
Serrano sink
Basiilik (värske)
Kata pitsapõhi õrna kihi tomatipastaga.
Rebi mozzarella juust tükkideks ja puista tomatipasta peale.
Nüüd rebi sinna peale serrano sink.
Kuumuta oma keraamiline grill 150 kraadini.
Lase pitsal oma keraamilisel grillil küpseda 10 minutit.
Nüüd kui pitsa on valmis, puista peale veel värskeid basiiliku lehti ja ole valmis täielikuks maitseelamuseks!
Keraamiline grill on ideaalne asendamaks kiviahju, kuna keraamiline grill soojeneb ühtlaselt. Pitsa küpsetamine ei ole olnud kunagi nii lihtne!
Vali meie e-poest endale sobiv keraamilise grilli grillrest, et kuumust ühtlaselt jaotada.